UEFA A | specialist in (voetbal)intensiteit + mentaliteit | individueel/kleine groepjes

Training geven is mijn passie. Gigantisch veel vlieguren als trainer-coach op alle niveaus, het volgen van opleidingen, cursussen en ontwikkelingen in het voetbal maken mij jaren later de trainer die ik nu ben. 

Een trainer die er van overtuigd is geraakt dat mentaliteit en intensiteit de belangrijkste kenmerken zijn in het verbeteren en ontwikkelen van spelers en speelsters ongeacht leeftijd, lichaamsbouw en niveau. 

Natuurlijk zijn technische vaardigheden, tactisch inzicht, handelingen zonder bal (eigeninitiatief) specifieke kwaliteiten van een speler of speelster. Maar wil je echt beter worden dan zijn de juiste mentaliteit en intensiteit  alles bepalend!

In de methodiek die ik in onze opleiding gebruik komen bovenstaande handelingen altijd aan bod op verschillende ondergronden (outdoor en indoor) en onder wisselende omstandigheden. Alleen worden deze handelingen ingepast in onze trainingsvormen onder hoge intensiteit en weerstand.

Doorgebruik te maken van mijn eigen methodiek worden spelers en speelsters constant uitgedaagd en op een verantwoorde manier fysiek belast. Door de diversiteit in wedstrijdgerichte trainingsvormen, mijn manier van coachen en begeleiden, hanteren van spelregels en tijdintervallen zorg ik er voor dat de spelers en speelsters onbewust maximaal worden uitgedaagd en continu voetbalhandelingenmoeten gebruiken op wedstrijdniveau. 

Heel eerlijk. Bij mij geen sterke verhalen over revolutionaire trainingsvormen of specialistische kwalificaties om kinderen training te geven. Bij mij worden er intensieve trainingen aangeboden vanuit een positieve directe benadering. Spelers en speelsters ontwikkelen zich snel omdat alles is gericht op wedstrijd gerichte situaties. De training en ontwikkeling zitten in de resultaten. Feiten.