Op woensdag 5 januari organiseert Wekema Voetbal een voetbaldag. Op deze dag ben je zowel in de zaal als op het veld actief bezig.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze fantastische voetbaldag zal er een dagdeel in de zaal (indoor) en een dagdeel op het veld (outdoor) gevoetbald worden. Je gaat een groot verschil merken tussen zaalvoetbal en het voetballen op het veld. Tijdens de training in de zaal zullen verschillende technische facetten voorbij komen, de speler dient zich aan te passen aan de situatie in de zaal. Hoe snel gaat de bal? Hoe hoog stuitert de bal op? Zaalvoetbal is een voor voetballers in alle leeftijden een mooie leerschool om te werken aan je technische vaardigheden.

Het andere dagdeel is de training op het veld. Hier zullen alle onderdelen van het voetbal terugkomen en zullen er leerzame oefenvormen worden gedaan.

De deelnemers zullen een duidelijk verschil merken tussen het voetballen in de zaal en het voetballen op het veld. Het aanpassen aan de ondergronden zal het grootste leerdoel van de dag zijn.

Zaalvoetbaldag

Wekema Voetbal organiseert op woensdag 5 januari 2022 in de kerstvakantie een indoor vs outdoor activiteit. Deze leuke, uitdagende maar ook leerzame activiteit is geschikt voor jongens en meiden in de leeftijd van 5 t/m 15 jaar oud. Wekema Voetbal zorgt er voor dat iedereen zich prettig voelt en op zijn/haar eigen niveau het programma kan afwerken. Er worden spetterende voetbalvormen aangeboden met de nadruk op het ontwikkelen van technische vaardigheden.

Programma:

08:45 uur Aanmelden bij Achilles 1894 of de Pittelohal

09:00 uur Training blok 1

10:30 uur Pauze

10.45 uur Training blok 2

12.00 uur Lunch / wisselen van locatie

13.00 uur Training blok 3

14.15 uur Pauze

14.30 uur Training blok 4

16:00 uur Afsluiting

Kosten:

Het deelnamebedrag €35,- per deelnemer.

De deelnemer ontvangt:

  • Training in de zaal en op het veld
  • Professionele trainingen o.l.v. ervaren trainers in het jeugdvoetbal
  • Eten, drinken en versnaperingen gedurende de hele dag

Aanmelden

Dus wil jij in de kerstvakantie lekker actief bezig zijn met je grootste passie, voetbal? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor deze leuke activiteit. Aanmelden kan via de pagina inschrijven. Het is een clubonafhankelijke activiteit, dus iedereen kan mee doen en is van harte welkom.

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij te bereiken via info@wekemavoetbal.nl of telefonisch via 06-37023518.

Wij zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Alvast een fijne kerstvakantie en hopelijk tot ziens bij de indoor against outdoor dag van Wekema Voetbal.