Deze cyclus bestaat uit 12 trainingen van 75 minuten of meer. Iedere training is  een “battle” met jezelf, de bal en je omgeving. Maar door onze intensieve positieve begeleiding en coaching ben jij in staat je grenzen te verleggen op een verantwoorde manier.

Wat verstaan wij onder het verbeteren van jou intensiteit?                                                     

Eigenlijk heel simpel. Dat je het vol kan houden en wanneer nodig die versnelling of extra sprintje kan maken om te scoren of een doelpunt kan voorkomen.

Maar ook dat je op trainingen en wedstrijden maximaal presteert in tempo en snelheid met/zonder bal wanneer hier om gevraagd wordt. En dit vaak achterelkaar kan doen!

Wat proberen wij in jou mentaliteit te stimuleren?                                                                           

Dat jij na afloop van deze cyclus altijd positief en in de juiste houding het veld op stapt, je correct gedraagt, medespelers ondersteunt en je niet laat beïnvloeden door tegenslag op welke manier dan ook.

De cyclus bestaat uit:

✔️ Fitheidstest + looptechniek in samenwerking met professionals

✔️ Functionele voetbalhandelingen met/zonder bal in ondertal/overtal situaties

✔️ Tijdintervallen gedurende oefeningen en partijvarianten

✔️ Verschillende locaties  en ondergronden indoor en outdoor                                                            (gras, kunstgras, zand, zaal, tegels/asfalt)

✔️ Voetbal bootcamp

✔️ Andere sport(en) ter verbetering en ontwikkeling intensiteit en functionaliteit

✔️ Spectaculaire afsluiting die je verdiend hebt

Dus kom uit je comfortzone en ga de “battle” aan!

Kennismaking                                                                                                                                 

Weet jij niet of Wekema Voetbal je verder kan helpen je te ontwikkelen als speler of speelster. Kom dan op zondag 26 september een keer vrijblijvend meetrainen op de locatie van Achilles 1894 (Assen) van 9.30 - 10.45 uur. Op deze ochtend kan er kennis gemaakt worden met onze werkwijze en kun jezelf ervaren wat het inhoud. Het enige wat je moet doen is een mail sturen naar ons met daarin vermeld je naam en leeftijd. Je ontvangt dan van ons een reactie met meer informatie.

Data en tijden                                                                                                   

Op zondag 3 oktober start de eerste training van de intensiteit vs mentaliteit cyclus op de locatie van Achilles 1894 (Assen). De training start om 9.30 uur (graag 5 minuten voor aanvang training startklaar op het veld staan) en duurt tot 10.45 uur. De overige data zijn: zondag 10-17-24-31 oktober, 7-14-21-28 november, 5-12 en 19 december.

Kosten                                                                                                                                                   

De kosten voor deze unieke cyclus van 12 specifieke trainingen bedraagt €109,00 per deelnemer.

De deelnemers trainen in groepjes van maximaal 10 kinderen uit hun eigen leeftijdscategorie of samen met deelnemers van ongeveer hetzelfde niveau. 

Inschrijven                                                                                                                                           

Inschrijven is mogelijk tot 5 dagen voor de aanvang van de cyclus. De inschrijving is definitief wanneer de betaling is ontvangen en de deelnemer een bevestiging via e-mail heeft ontvangen. Je hoeft niet lid te zijn van een voetbalvereniging, iedereen kan zich opgeven!

Klik hier om je in te schrijven!