In ons logo staat de afbeelding van een (zwarte) panter. Dit is natuurlijk bewust gedaan. De kenmerken van een panter: zeldzaam, krachtig, agressief, snel en intelligent komen overeen met waar Wekema Voetbal voor staat.

Zeldzaam (uniek)

Wij willen ons onderscheiden in de wijze waarin trainingen worden aangeboden met de nadruk op intensiteit en mentaliteit.

Krachtig

Onze begeleiding is met intense passie, beleving en volle overtuiging.

Agressief

De trainers van Wekema Voetbal zijn strijdbaar. Hiermee willen wij zeggen dat ieder kind voor ons belangrijk is. Het werkt voor ons uitdagend om er voor te zorgen dat alle spelers en speelsters zich positief ontwikkelen. Agressie wordt vaak als negatief gezien. Maar wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat spelers en speelsters  altijd de bal willen hebben of willen afpakken. En dan mag je best op de juiste manier iets “aanvallends” over jezelf hebben. 

Snel

In onze trainingsmethodiek wordt er heel weinig stil gestaan. Er wordt snel overgaan op andere oefenvormen om nieuwe prikkels te stimuleren bij de spelers en speelsters.

Snel betekent voor ons ook snelheid in handelen met en zonder bal. Dit willen wij altijd terugzien bij de spelers en speelsters in welke vorm dan ook!

Intelligent

Wij durven uit te spreken dat wij verstand hebben in het ontwikkelen van spelers en speelster op onze manier. Onze manier is heel eenvoudig. Wij doen altijd ons uiterste best om op intensieve wijze trainingen aan te bieden en daarin spelers en speelsters het verschil te laten maken door hun doorzettingsvermogen en fitheid. Want voetballen kan iedereen!