UEFA C | Specialist in het geven van trainingen aan jeugd | individueel/kleine groepjes

Als sinds jaar en dag ben in geïnteresseerd in voetbal. Als voetballer, maar training geven is de laatste jaren mijn passie geworden. Door mijn opleiding (Sportkunde), diverse trainerscursussen en opgedane ervaring door veel op het veld te staan hebben mij gevormd als trainer. Maar uitgeleerd ben ik nooit. De slogan ‘uitgeleerd ben ik nooit’ zoek ik ook bij de spelers die ik train. Ik krijg energie van spelers die hier constant mee bezig zijn.

Mentaliteit en intensiteit zijn belangrijke kenmerken voor het verbeteren en ontwikkelen van spelers en speelsters ongeacht leeftijd, lichaamsbouw en niveau.
Uiteraard vergeet ik niet dat technische vaardigheden, tactisch inzicht, handelingen zonder bal specifieke kwaliteiten van een speler of speelster ook belangrijk zijn.

Maar echt beter worden? Dat kan alleen met de juiste mentaliteit en intensiteit. Bij het geven van trainingen komen bovenstaande handelingen uiteraard terug. Ik sta voor intensieve en afwisselende trainingen en dat alles vanuit een positieve benadering Duidelijk passend bij de visie van Wekema Voetbal. Spelers en speelsters ontwikkelen zich op alle vlakken ongeacht niveau.