Wekema Voetbal organiseert in de zomervakantie voetbaldagen op meerdere locaties in Drenthe en Groningen! 

In de zomervakantie organiseert Wekema Voetbal op meerdere locaties uitdagende voetbaldagen onder ons motto: "veel doen, veel leren en héél veel plezier" en dit blijkt iedere keer weer een succesvolle formule. 

Tijdens de voetbaldagen wordt er onder leiding van ervaren trainers in het jeugdvoetbal een zeer gevarieerd voetbalprogramma afgewerkt. Het is een dagvullend programma van 09:30 uur tot 15:30 uur. Op donderdag (laatste dag) gaan we door tot 18:00 uur. Na iedere trainingsdag gaan de kinderen weer naar huis. 

De voetbaldagen zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 5 t/m 15 jaar. 

Ben jij benieuwd hoe een voetbaldag bij Wekema Voetbal eruit ziet, bekijk dan onderstaande video.

 

Deelnamekosten, data en locatie

De deelnamekosten bedraagt €69,- per deelnemer. De locaties en data communiceren wij t.z.t.

Trainersstaf 

De trainersstaf bestaat uit trainers met veel ervaring in het jeugdvoetbal. Bovendien zijn alle trainers in het bezit van trainersdiploma's en werken ze allemaal volgens onze visie.

Wat wordt er aangeboden?

  • Professionele trainingen voor alle leeftijdscategorieën met persoonlijke aandacht
  • Uitdagende en unieke (voetbal)activiteiten
  • Eten, drinken en versnaperingen gedurende de dag (op donderdag ook een patatje met snack)
  • Digitale sfeerimpressie
  • Collectief verzekerd

Leeftijden

Jongens en meiden geboren in de jaren: 2006 t/m 2016. De deelnemers trainen in groepjes van maximaal 8 - 12 kinderen uit hun eigen leeftijdscategorie. Natuurlijk houden we rekening met het onderlinge niveau en de wensen van de deelnemers.

Dus wil jij in de zomervakantie actief bezig zijn met je grootste passie, voetbal? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor dit fantastische evenement. Je kunt je opgeven onder het kopje inschrijven op de hoofdpagina van de site.

Het is een clubonafhankelijke activiteit, dus iedereen kan meedoen. Ook vriendjes en vriendinnetjes die niet op voetbal zitten zijn van harte welkom! 

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij te bereiken via info@wekemavoetbal.nl. Wij zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Alvast een fijne zomervakantie en hopelijk tot ziens bij de voetbaldagen.