Iedereen heeft talent. Talent is eigenlijk alleen maar oefenen, oefenen, hard werken en laten zien dat je in staat bent het te gebruiken. Uiteindelijk maakt “het hoofd” het verschil.

Om dit te stimuleren is communicatie (verbaal en non-verbaal) van groot belang. Communicatie is een essentieel instrument om gedrag van de spelers en speelsters te beïnvloeden.

De trainers van Wekema Voetbal zijn allemaal positief ingesteld en vooral daardoor in staat om de spelers en speelsters beter te maken. Per speler of speelster zoeken we naar het al aanwezige talent en dit verder te verbeteren. Dit doen wij door een positieve directe coaching en feedback, geven van vertrouwen en het belonen van vorderingen. Dit is professioneel, effectief en respectvol.

Geen speler of speelster is hetzelfde. Het is onze deskundigheid om onderscheid te maken en niet iedereen hetzelfde te behandelen.

Heb je een positieve houding? Dan is Wekema Voetbal iets voor jou!

Ons team staat voor professionaliteit, passie en vooral plezier. In alle opzichten willen wij kwaliteit uitstralen. Passie voor het spelletje vinden wij heel belangrijk. En het allerbelangrijkste is natuurlijk plezier. Plezier moet de basis zijn om te gaan voetballen.

Aangezien voetbal in hoge mate is ingeburgerd in de Nederlandse samenleving wil het team van Wekema Voetbal een voorbeeld zijn voor de jeugd en haar omgeving. Kernbegrippen zijn: respect, verdraagzaamheid en een positieve houding.

Durf je het 1-2tje met ons aan? Dan zorgen wij er samen voor dat jij je kan ontwikkelen als speler of speelster. Dit gebeurt in een veilige omgeving waarin (intensieve) wedstrijdgerichte trainingen worden aangeboden vanuit een positieve directe benadering.