Vier nu je verjaardag samen met Wekema Voetbal (in samenwerking met Live Sport Events)!                                      

Wil jij eens wat anders dan naar de bioscoop of het zwembad? Sta je wel eens voor de lastige keuze hoeveel vriendjes en vriendinnetjes je mag uitnodigen? Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en een echte voetbalfanaat?

Dan is Wekema Voetbal dé organisatie die jou de onvergetelijke voetbalverjaardag kan bezorgen!

Wat is een voetbalverjaardag?                                                                         

Een gediplomeerde voetbaltrainer van Wekema Voetbal geeft jou en je vriendjes en vriendinnetjes de voetbal(verjaar)dag van hun leven. Op speelse wijze wordt er gedurende twee uur een door jou zelf gekozen voetbalprogramma afgewerkt waarin jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes allerlei leuke, maar ook spannende oefeningen gaat doen die het spelletje zo leuk maken.

Wat gaan wij doen tijdens jouw voetbalverjaardag?                             

Wekema Voetbal werkt altijd met een door de jarige zelf gekozen programma van 120 minuten. Onze programma’s zijn geschikt voor alle leeftijden, zodat ieder kind zich heerlijk kan uitleven tijdens de voetbalverjaardag. Om de jarige te helpen in zijn/haar keuze zal er via e-mail een keuzemenu worden verstuurd waarop de jarige kan aangeven hoe zijn/haar perfecte voetbalverjaardag er uit moet komen te zien.

Waar wordt mijn voetbalverjaardag gehouden?                                               

De voetbalverjaardag speelt zich af op sportpark Marsdijk aan de Martin Luther Kingweg 11 te Assen. Dit is een modern voetbalstadion met een uitstekend kunstgrasveld. Natuurlijk kunnen jouw ouders zelf ook een locatie regelen, zodat lange reisafstanden tot het verleden behoren. Dit hoeft niet noodzakelijk een voetbalveld, sporthal of gymzaal te zijn. De eventuele kosten van een locatie zijn voor de ouders. Natuurlijk kan Wekema Voetbal ondersteunen in het zoeken van een goede locatie. De trainer van Wekema Voetbal is minimaal 30 minuten voor de start van de activiteit op de afgesproken locatie aanwezig.

Wanneer kan ik mijn voetbalverjaardag organiseren?      

Alle dagen van de week is het team van Wekema Voetbal beschikbaar om jouw voetbalverjaardag tot een succes te maken. Natuurlijk zal in overleg met jouw papa en mama een definitieve datum worden geprikt, evenals het tijdstip waarop het voetbalfeest zal beginnen.

Wat zijn de kosten van mijn voetbalverjaardag?
 
Voor het voetbalverjaardagsfeest van jou en maximaal 15 vriendjes en vriendinnetjes bedragen de kosten € 119,- wanneer het gehouden wordt op sportpark Marsdijk in Assen.
Dit bedrag is inclusief BTW. Wordt het op een andere locatie in of buiten Assen gehouden dan wordt in overleg de kosten bepaald!                                                                                                                          
Wat krijg je allemaal bij jouw voetbalverjaardag? 
                                       

Voor dit bedrag krijg jij het door jouw zelf gekozen programma van 90 minuten onder leiding van een enthousiaste (gediplomeerde) trainer, een cadeautje voor de jarige, een drankje, versnapering en een patatje plus snack voor alle deelnemers.

Aanvullende wensen...                                                                                     

Het is altijd mogelijk om aanvullende wensen kenbaar te maken. Misschien wil jij wel een herinneringsmedaille aan alle deelnemers van jouw verjaardagsfeestje uitreiken of een mooie foto- of filmreportage laten maken als herinnering aan het fantastische voetbalfeest? Alles is mogelijk. In het keuzemenu welke je via e-mail krijgt toegestuurd staan allerlei extra mogelijkheden waar jij eventueel gebruik van wilt maken. Dit geef jij dan aan op het formulier. Wanneer jij zelf leuke ideeën hebt kun je dit altijd vragen aan ons. Wij staan overal voor open.

Klik hier om je voetbalverjaardag aan te vragen!