Het team van Wekema Voetbal bestaat uit allemaal voetballiefhebbers pur sang. Het ontwikkelen van spelers en speelsters is onze passie, maar het kijken naar voetbalwedstrijden LIVE in het stadion een verslaving. Van voetbalfans voor voetbalfans.

Onze filosofie is dat elke voetballiefhebber, jong en oud, tegen een eerlijke (betaalbare) prijs een unieke voetbalervaring moet kunnen beleven. Fans moeten niet de dupe worden van de handel in wedstrijdtickets, waardoor het bezoeken van een wedstrijd niet meer betaalbaar wordt.

Door eigen ervaringen (zijn er zelf al geweest) en persoonlijk contact met clubs over betrouwbare wedstrijdtickets zijn wij in staat groepsreizen naar nationale en internationale wedstrijden aan te bieden op alle niveaus.

Er zijn steeds meer aanbieders van voetbalreizen op de markt actief. Wij onderscheiden ons van de andere aanbieders omdat wij onze focus leggen op groepsreizen.

Het is het allermooist om met je teamgenoten, collega’s, vriendengroep of familieleden samen een onvergetelijke voetbalbeleving te ervaren. Vanaf het moment van vertrek tot terugkomst. Dit maakt het uniek!

Wij zijn gespecialiseerd in groepsreizen naar het walhalla van voetbal, Engeland en specifieker Londen. De vele topclubs in Londen zijn zeker het bezoeken waard. Wil je de echte passie zien en beleven op het veld en onder supporters? Dan moet je juist bij de clubs uit de lagere divisies zijn!

Wanneer wij een groepsreis aanbieden of op verzoek organiseren dan zorgen wij er altijd voor dat wij minimaal 2 wedstrijden kunnen bezoeken. De verdere invulling van de reis kan zelf bepaald worden. En dat is direct onze kracht. Deelnemers bepalen verder zelf of ze gebruik willen maken van extra opties tijdens de reis of niet.

Wij streven er naar om op de aankomst dag in de ochtend op de plaats van bestemming aan te komen en in de avonduren weer te vertrekken op de vertrekdag. Op die manier kan er optimaal gebruik worden gemaakt van beschikbare tijd ter plaatse.

Onze basisopstelling: