Vier nu je sport- en spelverjaardag samen met Wekema Voetbal (in samenwerking met Live Sport Events)!

Ben jij sportief? Wil je niet maar één sport doen, maar de keuze hebben uit meerdere sporten en/of spelen? Sta jij wel eens voor de lastige keuze hoeveel vriendjes en vriendinnetjes je mag uitnodigen? En ben jij tussen de 4 en 12 jaar!

Dan zorgen wij als Wekema Voetbal voor een onvergetelijke verjaardag voor jou!

Wat is een sport- en spelverjaardag?

Een gediplomeerde (voetbal)trainer van Wekema Voetbal geeft jou en je vriendjes en vriendinnetjes en sport- en spelverjaardag van hun leven. Op speelse wijze wordt er gedurende twee uur een door jou zelf gekozen sport- en spelprogramma gekozen. 

Wat gaan wij doen tijdens jouw sport- en spelverjaardag?

Wekema Voetbal werkt altijd met een door de jarige zelf gekozen programma van 120 minuten. Onze programma's zijn geschikt voor alle leeftijden, zodat ieder kind zich kan uitleven tijdens de sport- en spelverjaardag. Om de jarige te helpen in zijn/haar keuze zal er via e-mail een keuzemenu worden verstuurd waarop de jarige kan aangeven hoe zijn/haar perfecte voetbalverjaardag er uit moet komen te zien. 

Waar wordt mijn sport- en spelverjaardag gehouden? 

De sport- en spelverjaardag speelt zich af op sportpark Marsdijk aan de Martin Luther Kingweg 11 te Assen. Dit is een modern voetbalstadion met een uitstekend kunstgrasveld. Natuurlijk kunnen jouw ouders zelf ook een locatie regelen, zodat lange reisafstanden tot het verleden behoren. Dit hoeft niet noodzakelijk een voetbalveld, sporthal of gymzaal te zijn. De eventuele kosten van een locatie zijn voor de ouders. Natuurlijk kan Wekema Voetbal ondersteunen in het zoeken van een goede locatie. De trainer van Wekema Voetbal is minimaal 30 minuten voor de start van de activiteit op de afgesproken locatie aanwezig.

Wanneer kan ik mijn sport- en spelverjaardag organiseren?

Alle dagen van de week is het team van Wekema Voetbal beschikbaar om jouw sport- en spelverjaardag tot een succes te maken. Natuurlijk zal in overleg met jouw papa en mama een definitieve datum worden geprikt, evenals het tijdstip waarop de sport- en spelverjaardag zal beginnen.

Wat zijn de kosten van mijn sport- en spelverjaardag?

Voor het verjaardagsfeest van jou en maximaal 15 vriendjes en/of vriendinnetjes bedragen de kosten € 119,- wanneer het gehouden wordt op sportpark Marsdijk in Assen.

Dit bedrag is inclusief BTW. Wordt het op een andere locatie in of buiten Assen gehouden dan wordt in overleg de kosten bepaald!

Voor dit bedrag krijg jij het door jouw zelf gekozen programma van 90 minuten onder leiding van een enthousiaste (gediplomeerde) trainer, een cadeautje voor de jarige, een drankje, versnapering en een patatje plus snack voor alle deelnemers.

Het is altijd mogelijk om aanvullende wensen kenbaar te maken. Misschien wil jij wel een herinneringsmedaille aan alle deelnemers van jouw verjaardagsfeestje uitreiken of een mooie foto- of filmreportage laten maken als herinnering aan het fantastische feest? Alles is mogelijk. In het keuzemenu welke je via e-mail krijgt toegestuurd staan allerlei extra mogelijkheden waar jij eventueel gebruik van wilt maken. Dit geef jij dan aan op het formulier. Wanneer jij zelf leuke ideeën hebt kun je dit altijd vragen aan ons. Wij staan overal voor open.

Klik hier om je sport- en spelverjaardag aan te vragen!