UEFA B | specialist in geven van trainen aan jeugd ( jongens en meisjes)| kijken naar houding en gedrag.

Training geven is mijn passie. Als trainer heb ik de afgelopen jaren op verschillende niveaus training gegeven aan zowel jongens en meisjes. Door veel op het veld te staan en het volgen van opleidingen ben ik de trainer die ik nu ben.

Een trainer die er van overtuigd is geraakt dat mentaliteit en intensiteit de belangrijkste kenmerken zijn in het verbeteren en ontwikkelen van spelers en speelsters ongeacht leeftijd, lichaamsbouw en niveau. Tijdens geven van trainingen sta ik voor; inzet, passie, ontwikkeling, beter willen worden en alles uit jezelf halen.    

Natuurlijk zijn technische vaardigheden, tactisch inzicht, handelingen zonder bal (eigen initiatief) specifieke kwaliteiten van een speler of speelster. Maar wil je echt beter worden dan zijn de juiste mentaliteit en intensiteit alles bepalend!  

 In de methodiek die ik in onze opleiding gebruik komen bovenstaande handelingen altijd aan bod op verschillende ondergronden (outdoor en indoor) en onder wisselende omstandigheden. Alleen worden deze handelingen ingepast in onze trainingsvormen onder hoge intensiteit en weerstand. 

Door gebruik te maken van mijn eigen methodiek worden spelers en speelsters constant uitgedaagd en op een verantwoorde manier fysiek belast. Door de diversiteit in wedstrijdgerichte trainingsvormen, mijn manier van coachen en begeleiden, hanteren van spelregels en tijdintervallen zorg ik er voor dat de spelers en speelsters onbewust maximaal worden uitgedaagd en continu voetbalhandelingenmoeten gebruiken op wedstrijdniveau.